X

Wie is Bindt

Bindt communicatie is het bedrijf van Mirjam Kuggeleijn (1968). 

In de jaren '80 werd mijn interesse voor het communicatievak gewekt, toen ik als 15-jarige (onder de 'schuilnaam' Mirjam Verhoef) ging werken bij de radio.

Tijdens mijn studie communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam ontstond het internet. Ik wist direct: dit gaat niet alleen mijn vakgebied, maar ook de wereld veranderen..... De opkomst van social media vind ik fascinerend en ik volg alle ontwikkelingen op de voet.

'Mirjam zorgt voor effectieve communicatie, praktische oplossingen, mooie dingen die werken. En altijd in een prettige en ontspannen sfeer.' (Marcel Kooijman, directeur AOC Raad)

Daarnaast heb ik een passie voor tekst, concept en vorm. Schrijven lijkt soms wel hobby en het goed vertalen van de communicatieboodschap (in beeld, vorm of concept) is elke keer weer een uitdaging. Ik werk graag samen, ik houd van eerlijk, echt en to the point en organiseren is één van mijn talenten.

Ik ben mijn loopbaan begonnen bij een architectenbureau dat is gespecialiseerd in onderwijshuisvesting. Sinds 2006 werk ik voor het groene onderwijs. Eerst bij de AOC Raad, later met Bindt Communicatie onder meer voor Groenpact en andere organisaties.

Je kunt gerust zeggen dat ik helemaal thuis ben in alles wat met (groen) onderwijs te maken heeft en dat de groene sector mijn hart heeft gestolen. Maar -nieuwsgierig als ik ben- verken ik met Bindt communicatie ook graag andere terreinen. Meestal hebben deze een raakvlak met groen, duurzaam en gezondheid.

Bekijk mijn LinkedIn profiel