adviseert

verbindt

schrijft

X

Na een goed communicatieadvies moeten uw plannen worden uitgevoerd en middelen geproduceerd. Daarbij help ik u graag. Bindt verbindt u aan de diverse partijen die uw plannen kunnen realiseren. Ik ben bekend met de mogelijkheden en met de markt.

Daarna zorg ik ervoor dat uw plannen op de juiste wijze worden vertaald en uitgevoerd. Zoals een aannemer zorgt dat vaklieden het huis bouwen zoals de architect dat heeft bedoeld, zorgt Bindt ervoor dat uw communicatie klopt én raakt.

'Samenwerken met Mirjam is een feest. Alles is ‘leuk’ en ‘zo gedaan’ en ondertussen zit het geramd met de manifestaties, magazines en websites en alle andere dingen die ze oplevert. Solid as a rock. Ik heb ervaren dat Mirjam in haar eentje presteert waar elders hele teams aan werken. Mirjam gaat voor succes, is het succes en zorgt voor succes. Zo simpel kan communicatie zijn.' (Esther Wouters, projectleider Kies Kleur in Groen)

Ik werk graag samen met vertrouwde vormgevers, webbouwers, onderzoekers, reclamebureaus, marketingstrategen, audiovisuele vormgevers enzovoort. Maar net zo makkelijk werk ik samen met uw eigen leveranciers. Of we organiseren samen een pitch om de beste, meest creatieve of voordelige partij te selecteren.

Bij de organisatie van uw communicatie staat het beste resultaat voor de opdrachtgever voorop. Maar niet alleen dat, Bindt zorgt er ook voor dat het tijdspad wordt gehaald en budgetten niet worden overschreden.