X

Blog

Bindt begint!

17 maart 2014

Afbeelding:  Bindt begint!

Het is zo ver: bindtcommunicatie.nl is online. Het voelt toch als het begin. Want hoewel ik al vanaf 8 januari officieel ‘in business’ ben en al een paar opdrachten heb gedaan, maakt zo’n website het toch wel ECHT. Ik hoop dat ik met dit visitekaartje een hoop anderen kan inspireren om met een professionele blik naar communicatie te kijken. En daarbij help ik natuurlijk graag.

Een eigen bedrijf is -ook voor mij- een droom die uitkomt. Werkend aan de teksten voor mijn site, heb ik er mijn oude getuigschriften van eerdere werkgevers op nageslagen. En wat bleek? Al vanaf mijn eerste uitzendbaantje (ja, zelfs bij Randstad kreeg je een getuigschrift mee destijds) en later ook bij de andere werkgevers nam de kwalificatie ‘zelfstandig werkend’ een prominente plek in. Eigenlijk is het dus nog best gek dat Bindt communicatie zo lang op zich heeft laten wachten.

Naast de –mijn hele leven- nagestreefde zelfstandigheid was er nog een rode draad: samenwerken met mensen. Open staan voor andermans wensen en samen werken aan een mooi eindresultaat. Vandaar ook Bindt: van Mirjam ver-bindt.

Het was ook de naam van een bouwkundig adviesbureau voor wie ik (ik denk voor het eerst helemaal zelfstandig) een compleet communicatietraject heb begeleid. Bindt Huisvestingsadviseur bestaat inmiddels niet meer, dus ik vond dat ik de naam wel mocht adopteren. Maar Evan, Kees en Jos: alsnog bedankt!

 

 

<< Naar overzicht

Reacties:

Uw Reactie:


Om spam tegen te gaan dient u de uitkomst van de som in te vullen